[Afisz. Incipit] Zarządzenie w sparwie urzędowego uznawania tryków / Stanisław Marczewski. - Marczewski, Stanisław (1910-1995) ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o przeglądzie tryków na terenie miasta Gdańska 19.08.1950 r.