[Afisz. Incipit] Zarządzenie w sparwie urzędowego uznawania tryków - Marczewski, Stanisław (1910-1995). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o przeglądzie tryków na terenie miasta Gdańska 19.08.1950 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.