[Afisz. Incipit] Rodacy! W dniu 4 maja 1947 r. obchodzi nasz powiat i miasto Słupsk wraz z całą Polską Święto Oświaty ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem uroczystości 4-5 maja 1947 r.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- życie religijne; Afisze -- 1945-1990.