Tre tipi di ipotetica o due? : considerazioni sul period ipotetico nella lingua italiana - Salmeri, Claudio (2011)
Słowa kluczowe: hypothetical phrase, types of hypothesis / consequence situations.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronie 233.
Streszczenie w języku angielskim.
Keywords: Język włoski -- czasy