[Afisz. Incipit:] Dnia 1 sierpnia 1948 r. ... odbędzie się ... walne zebranie członków Związku Zaw. Transportowców Oddz. Automobilistów w Sopocie. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zebraniu w Szkole Samochodowej w Sopocie.