Ex Mvsicis H. A. Plöhn [W. Caspari]. - Caspari, Walther (1869-1913) (1906)
Przedstawia grającego na harfie i śpiewającego mężczyznę, w połatanym szlafroku, z wieńcem laurowym na głowie. U góry pięciolinia z zapisem nutowym. Z prawej strony napis: Ex Mvsicis H. A. Plöhn.