Ex Mvsicis H. A. Plöhn - Caspari, Walther (1869-1913).; Plöhn, H. A. ([München, 1906)
Przedstawia grającego na harfie i śpiewającego mężczyznę, w połatanym szlafroku, z wieńcem laurowym na głowie. U góry pięciolinia z zapisem nutowym. Z prawej strony napis: Ex Mvsicis H. A. Plöhn.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., miejsce wyd. i data.