Ewolucja charakterystyk zabezpieczeń odległościowych / Krzysztof Szubert. - Szubert, Krzysztof (1969- ).
Podstawy zasad pracy zabezpieczeń odległościowych, pierwsze charakterystyki zabezpieczeń odległościowych, współczesne charakterystyki zabezpieczeń odległościowych, przyszłość zabezpieczeń odległościowych.