Urszula i Czesław Haasa z córką Urszulą ze wsi Tuchom głosuja w lokalu Obwodowej Komisji Wyborczej w Chwaszczynie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia rodzinę Haasa podczas wyborów do Rad Narodowych w lokalu wyborczym w Chwaszczynie, 1978 r.