Urszula i Czesław Haasa z córką Urszulą ze wsi Tuchom głosuja w lokalu Obwodowej Komisji Wyborczej w Chwaszczynie - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia rodzinę Haasa podczas wyborów do Rad Narodowych w lokalu wyborczym w Chwaszczynie, 1978 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Wybory -- 1945- -- fotografie; Chwaszczyno (Polska) -- fotografie; Fotografia prasowa