Ex Libris Mariana Sikory / [Ivan Grigor'evič Pantelûk]. - Pantelûk, Ìvan Grigorovič (1913-1992) (1961)
Otwarta książka, obok popielnica kultury pomorskiej, napis u góry półkoliście: Ex Libris, u dołu: Mariana Sikory.