Ex Libris Nan [Johan Due Nielsen] E. P. - Peter, Edmund (1897-1992) (1967)
Na trawie leżą dwie książki, obok rośnie oset. Na grzbietach książek napis: Ex Libris Nan [Johan Due Nielsen]. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.