Die Durchlauchtigsste Furstin (...) Anna Maria Radziwillin (...). - Bartsch, Johann Gottfried ( -1690) (1660)
Przedstawia Annę Marię Radziwił w półpostaci 3/4 w lewo, z ręką wzniesioną do wysokosci piersi. U dołu tablica na cokole z napisem tytułowym.