Świat bez szczelin / Paweł Mackiewicz. - Mackiewicz, Paweł (1980- ).
Recenzja książki : Dni i noce / Piotr Sommer. Wrocław, 2009 oraz Rano na ziemi : (wiersze z lat 1968-1998) / Piotr Sommer. Poznań, 2009.