Zum 27. Novemeber 1875. (Danzig : [wydawca nieznany], 1875)
Druk z tekstem pieśni i wizerunkiem Gambrinusa uznawanego za patrona piwowarów i miłośników piwa.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 19 w. -- druki ulotne; Druki ulotne -- 19 w; Druki ulotne; Pieśni niemieckie -- teksty