Ex Libris Tomasza Sumy 500 Lat Polskiego Ekslibrisu 1516-2016. Józef Golec. - Golec, Józef (1935-2017) ([Wydawca nieznany], 2015)
Na tle koronkowej serwety, po środku drzewo z napisem w jego koronie: 500 Lat Polskiego Ekslibrisu, u dołu po bokach pnia napisy z jednej strony: Ex Libris Tomasza Sumy, z drugiej daty: 1516-2016.