[Afisz teatralny. Incipit:] Teatr Wybrzeże serdecznie zaprasza na pożegnalną konferencję prasową Macieja Nowaka ... (Teatr Wybrzeże, 2006)
Afisz informujący o wydarzeniu, które miało miejsce 30 czerwca 2006 r. na Dużej Scenie Teatru Wybrzeże. Konferencja połączona z projekcją filmu "Do widzenia, do jutra".