Ex Libris Hazel Werner / [O. Feil]. - Feil, Otto (1894-1985) (1950)
Przedstawia fragment miejscowości z kościołem, u dołu napis: Ex Libris Hazel Werner. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.