Dylematy opracowania czasopism : z doświadczeń Biblioteki Politechniki Wrocławskiej / Mirosław Garbacz, Łucja Maciejewska. - Garbacz, Mirosław
Słowa kluczowe: Biblioteka Politechniki Wrocławskiej, opracowanie czasopism, system biblioteczny ALEPH, wydawnictwa ciągłe.