Dylematy opracowania czasopism : z doświadczeń Biblioteki Politechniki Wrocławskiej - Garbacz, Mirosław; Maciejewska, Łucja (2014)
Słowa kluczowe: Biblioteka Politechniki Wrocławskiej, opracowanie czasopism, system biblioteczny ALEPH, wydawnictwa ciągłe.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 153-154.
Streszczenie angielskie.
Keywords: Katalogowanie -- Polska -- konferencje; Czasopisma -- katalogowanie -- Polska -- konferencje