Lope de Vega - Jaśnie Pan Nikt = (El cabarellero del milagro) / Teatr Ziemi Gdańskiej. (Teatr Ziemi Gdańskiej, 1966)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 19.12.1966 r. w Teatrze Muzycznym w Gdyni. Inscenizacja i reżyseria: Elwira Turska, scenografia: Jerzy Feldmann.