Lope de Vega - Jaśnie Pan Nikt = (El cabarellero del milagro) - Teatr Ziemi Gdańskiej (Gdynia). (Gdynia : Teatr Ziemi Gdańskiej, 1966)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 19.12.1966 r. w Teatrze Muzycznym w Gdyni. Inscenizacja i reżyseria: Elwira Turska, scenografia: Jerzy Feldmann.
Keywords: Teatr Ziemi Gdańskiej (Gdynia) -- programy; Teatr Miejski im. Witolda Gombrowicza (Gdynia); Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.; Druki ulotne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.