[Afisz. Incipit] Zarządzenie. W ostatnich czasach mnoza sie wypadki niewlasciwego rozlepiania afiszy ... / J. Piotrowski. - Piotrowski, Jan (1907-1984) (Pełnomocnik Rzadu R.P. na obwód Lębork, 1946)
Afisz dotyczący rozlepiania i niszczenia afiszy w Lęborku 31.05.1946 r.