[Afisz. Incipit] Zarządzenie. W ostatnich czasach mnoza sie wypadki niewlasciwego rozlepiania afiszy ... - Piotrowski, Jan (1907-1984). (Lębork : Pełnomocnik Rzadu R.P. na obwód Lębork, 1946)
Afisz dotyczący rozlepiania i niszczenia afiszy w Lęborku 31.05.1946 r.
Brak większości polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.