Międzynarodowe Targi Gdańskie : Gdańsk 2-10.VIII.1947. - Święty, Antoni; Czaczko, Zdzisław (1910-1982).; Międzynarodowe Targi Gdańskie (1947-?).; Międzynarodowe Targi Gdańskie 1947 ; Gdańsk). ([Miejsce nieznane] : Międzynarodowe Targi Gdańskie, 1947)
Plakat targów. Na obrazie: gdański herb na niebieskim tle z okrętem.
Keywords: Międzynarodowe Targi Gdańskie (1947-?) -- druki ulotne; Targi -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.