Angielski w praktyce. 1 testy, ćwiczenia - Dyblik, Małgorzata (Wrocław : Albion, 1999)
Program edukacyjny zawierający także słownik i poradnik gramatyczny.
Tyt. z ekranu menu głównego.
Na pojemniku: multimedia.
Program przeznaczony do nauki języka angielskiego na poziomie podstawowym i średnio zaawansowanym.
Wymagania systemowe: komputer zgodny z IBM PC, procesor 486 DX/2 80, 16 MB wolnej przestrzeni na dysku; system operacyjny Microsoft Windows 95/98; karta graficzna zgodna z Windows w trybie High Color (640x480, 16 bitów), karta muzyczna zgodna z Windows (16 bitów); napęd CD-ROM x4.
Tekst w jęz pol. i ang.
Keywords: Język angielski -- gramatyka -- zadania i ćwiczenia; Wydawnictwa elektroniczne