[Afisz. Incipit] Dodatkowo 2 przedstawienia Zygmunta Karasińskiego wraz z zespołem i solistami p.t.: Rytmy Świata ... ([wydawca nieznany], 1955)
Sztrajfa informująca o koncertach 20-21.08.1955 r. w sali Teatru MDK przy ul. Wajdeloty 13.