[Afisz. Incipit] Dodatkowo 2 przedstawienia Zygmunta Karasińskiego wraz z zespołem i solistami p.t.: Rytmy Świata ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Sztrajfa informująca o koncertach 20-21.08.1955 r. w sali Teatru MDK przy ul. Wajdeloty 13.
Keywords: Muzyka jazzowa -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.