Der Korridor als Verkehrszerstörer. (Danziger Verlags-Gesellschaft, 1933)
Propagandowa karta pocztowa pokazująca sieć kolei i dróg na Pomorzu i w Prusach Wschodnich przed i po Traktacie Wersalskim, odzyskaniu niepodległości przez Polskę i utworzeniu Wolnego Miasta Gdańska.