Ex Libris Karl - Maria Astor / [O. Feil]. - Feil, Otto (1894-1985) (1950)
W kole tarcza z monogramem K. M. A. W obramowaniu napis: Ex Libris Karl - Maria Astor. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.