Ex Libris Karl - Maria Astor - Feil, Otto (1894-1985).; Astor, Karl M.; Astor, Maria ([S. l., 1950)
W kole tarcza z monogramem K. M. A. W obramowaniu napis: Ex Libris Karl - Maria Astor. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Nazwisko aut. ołówkiem na odwrocie. Data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 1945-1990.