Zjazd Pisarzy Ziem Zachodnich i Północnych / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1969)
Przedstawia obrady Zjazdu Pisarzy Ziem Zachodnich i Północnych, które odbywały się w Teatrze Wybrzeże i na m/s Batory w dniach 2-3 września 1969 roku.