Ewa Małgorzata Szymkiewicz Exlibris / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1975)
Przedstawia w otoczeniu labrów, pod siedmiopałkową koroną, z której występują trzy strusie pióra - herb szlachecki Kościesza. U dołu napis: Ewa Małgorzata Szymkiewicz Exlibris. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.