Ewa Małgorzata Szymkiewicz Exlibris - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Szymkiewicz, Ewa Małgorzata ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1975)
Przedstawia w otoczeniu labrów, pod siedmiopałkową koroną, z której występują trzy strusie pióra - herb szlachecki Kościesza. U dołu napis: Ewa Małgorzata Szymkiewicz Exlibris. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.
Keywords: Ekslibrisy herbowe; Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.