Festordnung : bei der Einführung des Hernn Pastor Blech in das Amt des ersten Pfarrers an der Sankt-Katharinenkirche zu Danzig. ([s.n.], 1913)
Druk z porządkiem mszy z okazji objęcia parafii św. Katarzyny w Gdańsku przez pastora Blech'a 5 października 1913 r.