[Ekspozycja zwróconych do Bazyliki Mariackiej zabytków] / Janusz Uklejewski artysta fotografik. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1981)
Przedstawia żyrandole i rzeźby zwrócone do Bazyliki Mariackiej z Muzeum Narodowego w Warszawie, 13.04.1981 rok.