[Ekspozycja zwróconych do Bazyliki Mariackiej zabytków] - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1981)
Przedstawia żyrandole i rzeźby zwrócone do Bazyliki Mariackiej z Muzeum Narodowego w Warszawie, 13.04.1981 rok.
Tytuł nadany przez katalogującego według notatki autora na awersie.
Data na awersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Bazylika Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk