Wagner-Abend mit Chor : unter Mitwirkung der Konzertsängerin Miss Grace Fobes aus Wiesbaden und des Herrn Willy Helbing aus Danzig. ([s.n.], 1903)
Program wieczoru artystycznego, który miał miejsce w nieistniejącym gdańskim Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) 11 lutego 1903 r.