Wagner-Abend mit Chor : unter Mitwirkung der Konzertsängerin Miss Grace Fobes aus Wiesbaden und des Herrn Willy Helbing aus Danzig. (Danzig : [s.n.], 1903)
Program wieczoru artystycznego, który miał miejsce w nieistniejącym gdańskim Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) 11 lutego 1903 r.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1870-1914.; Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- źródła