Delegacja Komunistycznej Partii Dalmacji ze Splitu w towarzystwie I sekretarza KW T. Bejma i ministra żeglugi J. Szopy / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1973)
Przedstawia delegację Komunistycznej Partii Dalmacji w towarzystwie I sekretarza KW Tadeusza Bejma i ministra żeglugi Jerzego Szopy, 1973 r.