Międzynarodowe mistrzostwa Polski w tenisie. (Gdańsk : [s.n.], 1950)
Afisz inf. o zawodach, które odbyły się na kortach ZKS Ogniwo Sopot w lipcu 1950 r.
Keywords: Tenis -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tenis -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła