[Afisz. Incipit] Obwieszczenie dla podatników opłacających podatek gruntowy ... / Tadeusz Trapszo. - Trapszo, Tadeusz (1894-1958) ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujacy o obowiązku uiszczenia podatku, 15.08.1947 r.