Tadeusz Peiper - "Szósta! Szósta!" / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1975)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 6.04.1975 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria Ryszard Major, scenografia Daniel Mróz.