Marja Gorczyńska w filmie "Z dnia na dzień" - Wydawnictwo "Sztuka" (Kraków). (Kraków : "Polonia", 1929)
Przedstawia Marię Gorczyńską w filmie "Z dnia na dzień", ok. 1929 r.
Keywords: Gorczyńska, Maria -- (1899-1959) -- karty pocztowe; Aktorzy filmowi -- Polska -- 1900-1945 -- karty pocztowe; Kino polskie -- 1895-1929 -- karty pocztowe