[Afisz. Incipit] Koło Przyjaciół Harcerza ... urządza w dniu 17 stycznia 1948 roku ... w sali dawnej "Cyganerii" przy ulicy Sobótki Wielką Zabawę Karnawałową ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie.