Mecz piłkarski między K.S. Błękitni - K.S. C.W.M.O. - Klub Sportowy Centrum Wyszkolenia Milicji Obywatelskiej (Słupsk). (Słupsk : [s.n.], 1947)
Afisz inform. o meczu, który miał miejsce 19.10.1947 r. na Stadionie Miejskim w Słupsku.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Słupsk -- 1945-1970 -- plakaty; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła