Ex Libris 2009 Gdańsk / Suarez. - Suárez, Graciela (1947- ). (2009)
Przedstawia bramę miejską z herbem Gdańska, na portalu napis: Ex Libris 2009 Gdańsk. Pod wyobrażeniem ołówkiem nazwisko aut. i data.