Ex Libris 2009 Gdańsk - Suárez, Graciela (1947- ). ([Buenos Aires], 2009)
Przedstawia bramę miejską z herbem Gdańska, na portalu napis: Ex Libris 2009 Gdańsk. Pod wyobrażeniem ołówkiem nazwisko aut. i data.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut. i miejsce wyd.
Keywords: Ekslibrisy -- Argentyna -- 1990-.