Powód do dumy / Rafał Włodarczyk. - Włodarczyk, Rafał (1976- ).
Recenzja książki: Wspomnienia. T.1 / Raymond, Aron oraz Pokój z widokiem na historię : biografia intelektualna Raymonda Arona / Jarosławw Kurski.