Powód do dumy - Włodarczyk, Rafał (1976- ).; Aron, Raymond (1905-1983).; Kurski, Jarosław (1963- ). (2009)
Recenzja książki: Wspomnienia. T.1 / Raymond, Aron oraz Pokój z widokiem na historię : biografia intelektualna Raymonda Arona / Jarosławw Kurski.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.